De Terry Hearn Rig!

terry hearn rigZo Zaterdag! Vandaag mag ik gaan verhuizen en begint de hectiek. Iets waar ik weinig zin in heb. Maar goed het leven bestaat helaas niet alleen uit vissen en daar over schrijven!

De dagelijkse blogs gaan natuurlijk gewoon door hier. En vandaag hebben wij weer eens een Karperdagje aan Blogs! Ten eerste de Terry Hearn rig! Hier op de foto goed zichtbaar. Ten eerste wat opvalt is natuurlijk het feit dat deze vis echt “nailed“ is zoals de Engelsen het mooi zeggen.

Keurig geprikt in het onderlipje. De rig van Terry is een soort D-rig idee maar dan in een stijve versie. Toch omdat de boilie dusdanig op deze manier gemonteerd zit en vrij is om te schuiven over de lengte van de haaksteel gezien kan een karper dit een stuk moeilijker uitspugen.

Het werkt echt super en ik heb er zelf ook nog mee gevist afgelopen najaar en dat leverde toch een paar verassingen op. Probeer het eens en trouwens voor in de winter is het ook een perfecte rig. Zelfs de meest slome en passieve winterkarper prikt zich hier aan!

Lees ook:Terry Hearn temt “The Burghfield Common!”
Lees ook:Connect met JRC!
Lees ook:Primeur voor Nederland! KGB-Baits Eruption Stickmix!
Lees ook:Sportvissen.blog.nl blijft groeien!
Lees ook:Muskie = Geen Snoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.