Moddervette MonsterSnoek van 1.21 Meter!!

Slik! Het was alweer een tijdje terug dat ik een knappe foto van een flinke zoetwater-rover onder mijn neus kreeg maar dit is er één!

Wat een “ding!“ Als je alleen al naar de verhoudingen kijkt tussen de sportvisser en de snoek zelf weet je al genoeg. Een dergelijke vis met afmetingen zoals die van een hondekop vol scherpe tanden, zo rond als een tonnetje zuurkool en bijna net zo lang als de lengte van je kind van tien jaar oud doen je wel even schrikken. Maar gaaf blijft het zeker dat is ook niet te ontkennen. Werkelijk a fish of a lifetime!

Kevin Hernandez was er dan ook apetrots op om deze “dame“ te vangen en hier kort mee te poseren! Kevin ving deze Snoek op materiaal van Savage Gear. Met de Deviator 16cm in Dirty Silver ging deze vis de fout in. Er werd bewust voor deze kleur gekozen door Kevin om dat dit goed met de kleur van de aanwezige witvis/brasem overeenkomt en zo dus als een ware trigger op de Snoeken werkt.

Het gewicht van de Snoek werd geschat tussen de 15 en 20kg!

Lees ook:Grote Meter-Snoek voor Kevin op de 4-Play!
Lees ook:Savage Gear: Grote Snoek op de Deviator!
Lees ook:Meerval van 206 cm op Kunstaas!
Lees ook:Monstersnoek voor Mads!
Lees ook:Savage Snoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.