Lood, leadcore, leadclips en meer!

Een compleet pakket en een echte “must have” voor alle karpervissers onder ons. Vanaf je molen tot aan je onderlijn volledig gecamoufleerd en klaar om de meest schuwe dressuur karper aan de haak te slaan!

Spoel je molens op met deze top performance camou lijn die vrijwel onzichtbaar is onderwater. Knoop hier vervolgens je leadcore systeem aan die ervoor zorgt dat je lijn en montage strak op de bodem komen te liggen en hierdoor de karper niet afschrikt wanneer deze bijvoorbeeld aan het azen is op uw voerplek.

Zeker op dressuur wateren is dit eigenlijk gewoon een vereiste omdat de karper bij het zien of het aanraken van de lijn en/of montage zeker zal schrikken en uw voerplek voorlopig niet meer zal bezoeken. Ook de leadclips, tail rubbers en teflon coated swivels die in dit pakket zitten zijn perfect gecamoufleerd. Het speciale gripper lood heeft naast zijn goede camouflage meer goede eigenschappen, doordat er aan beide zijde van het lood “gripper buttons” zijn bevestigd verplaatst u het lood minder snel bij het strak draaien van uw lijnen.

Maar ook zorgt het gripper lood voor veel meer weerstand bij het haken van de karper doordat dit lood veel meer grip heeft, zeker bij het vissen op een zandbodem waar gewoon lood veel sneller gaat glijden. Totale Winkelwaarde 56,45 Euro nu voor maar 25 Euro!

http://visdeal.nl/deals/1300m-camou-lijn-10m-leadcore-3x-gripper-lood-tackle

Lees ook:Strakke Servische Karpers!
Lees ook:Strenge winter veroorzaakt vissterfte!
Lees ook:Lijnclippen: Niks aan het toeval overlaten? Clip-it!!!
Lees ook:FOX: Top Wartel- en Inline-lood!
Lees ook:Lood in Glas?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.