“The Diff” voerboten breidt assortiment flink uit!

Dat je bij Marco Vink, van “The Diff”, voerboten kan huren is alom bekend in Nederland en onder de Karpervissers. Toch vondt Marco het hoog tijd om uit te breiden en het niet alleen bij de afstandbestuurbare voerboten te houden. Zelf is Marco bijvoorbeeld niet alleen gek op Karpervissen maar draait hij zijn hand ook niet om voor een flinke Meerval op de kant te krijgen. Iets waar je overigens een voerboot ook uitstekend voor kan gebruiken. Volladen met Pellets of een aasvis en uitvaren die “handel” plus haak-aas-montage! Sterker nog zelfs op snoek kan je een voerboot gebruiken en zo een aasvis die je bijvoorbeeld nog wat extraas, dip van makreel-olie, meegeeft naar plek van bestemming varen. Ideaal om buiten de werpafstand te vissen waar de meeste vissers aan gebonden zijn. Zat van voordelen dus! Maar goed we gaan het nu niet over alleen de boten hebben want er is dus meer, op dit moment, in het assortiment van “The Diff” verkrijgbaar!

Op het “plaatje” hier naast zie je al een kleine greep uit het assortiment wat er boven op is gekomen. Veel al klein tackle materiaal voor de meerval- en karpervisserij! Van onderlijnmateriaal tot aan allerlei boei-systemen. Maar dat is nog lang niet alles!! Ook is er veel aan diverse soorten aas verkrijgbaar voor de Meerval & Karper. Pellets, fluor pop up’s en dips plus andere additieven. Of wat te denken van geurlood maar ook handige tassen, in bijvoorbeeld camoukleur, waar mee je snel en veilig je spulletjes van en naar de waterkant kan vervoeren!

Voor meer info over het gehele assortiment en om On-line te bestellen kan je kijken op de website van Marco Vink: www.onlinevoerboten.nl

Vragen, bellen of mailen kan ook altijd en Marco zal je dan zelf persoonlijk met raad & advies te woord staan! Ook is zo’n beetje alles op voorraad verkrijgbaar en hoef je dus niet “eeuwenlang” te wachten voor dat je een keer eindelijk iets in huis hebt! Wel zo handig! Zeker als je op het laatste moment nog wat nodig hebt!

Lees ook:The PikeCatcher! Snoeken met een voerboot!
Lees ook:Als een V.I.P. vissen met de Viper-Voerboot!
Lees ook:Snoeken:“Grote Voorn als Aasvis!“
Lees ook:Topvisser.nl: Ook Nederlanders doen weer mee op het WCC 2011!
Lees ook:Sticky Baits: Nieuw logo & nieuwe verpakking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.