Lancering “The Ace-Team” een feit!

Ace is een merk wat heel snel zijn weg, hier in Nederland, onder de karpervissers heeft gevonden. Niet zo gek als je bedenkt dat de mannen achter ACE niemand minder zijn dan Max Cottis & Stephen Tasker! Niet de minsten in het “karperwereldje” en allebei voormalige “kopstukken” van de firma FOX! Beiden kwamen op het idee om voor zich zelf te gaan beginnen! Hier kwam het merk ACE uit en staat voor degelijkheid, betrouwbaarheid en veel vis vangen! Het assortiment bestaat voornamelijk uit het “laatste stukje” waar het ook vaak om gaat in het verschil tussen vangen en blanken! Denk aan loodsystemen, leadcore en ander klein tackle-materiaal.

Maar ook bijvoorbeeld beetverklikkers zijn een product waar ACE mee aankomt en wat dacht je van de handige “Strip-Eaze!” Een onmisbaar instrumentje om zeer makkelijk je gecoate onderlijnen mee te strippen! Iets wat soms verdomd lastig kan zijn! Juist innovatieve en slimme producten dus! Niet zo gek dat dan ook een aantal bekende vissers hier in Nederland hun naam aan het ACE-team hebben verbonden.

Denk aan Dennis de Wilde, Wesley Laegart en Roderick Langeveld. Ja, jongens die niet zomaar met iemand in zee gaan! En ja ACE is dan ook niet zomaar het zoveelste merk wat om de hoek komt kijken van je bivvy! Nee van ACE ga je nog veel, heel veel, horen in de toekomst!

Meer info over ACE kan je vinden op: www.acecarp.com

Ace is verkrijgbaar in de betere Hengelsportzaken zoals Ahoy Hengelsport in Rotterdam en Sassenheim(z-h)!

www.ahoy-hengelsport.nl

Wil je nog meer producten zien ga dan daar even langs want zij hebben echt het hele “pakket” hangen. Bestellen en de hele “ACE-boel” bekijken kan je ook via:

 www.ahoywinkelonline.nl

Lees ook:Fluor-carbon & vierkant lood van ACP!
Lees ook:Gigantica “on the Move!”
Lees ook:Succesvol vissen op Zeebaars!
Lees ook:Shimano Tribal producten op een rij! Voor de Karpervisser van nu!
Lees ook:Oranje boven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.