The Edge! Doorslaggevend Succesvol!

Al vier jaar zit ik zelf onder het “dak” van Prologic en Okuma. Toch kreeg ik begin van dit jaar een aanbod er bij wat ik niet kon afslaan! Of ik mijn naam wou verbinden aan “The Edge!” Iets wat niet tegen dovemansoren was gezegd en waar ik zeker niet verder over na hoefde te denken! Tevens direct een goede en eerlijke aanvulling op mijn status als gesponserde visser. En daar boven op ook nog eens perfect te combineren met het materiaal van Prologic en Okuma. Want om er maar één te noemen, al heb ik er nog wel een paar, is bijvoorbeeld het gebruik van de vlijmscherpe, betrouwbare C3 klauwhaken met daar aan wat van die felgekleurd “balletjes of dumbells!”

Juist een prima fusie tussen deze twee verschillende sponsors en een “dodelijke combi” die mij al heel wat bonusvissen dit jaar heeft opgeleverd. De teller staat inmiddels ruim over de 200 karpers, tot nu toe, waar van er heel wat op dit “cadeautje” de mist in zijn gegaan!

En dan is de foto links een goed voorbeeld van wat ik bedoel! Neem bijvoorbeeld de Squid variant van The Edge in zinkend( dumbell ) en drijvend( ronde pop up ) en maak hier een zogenaamde Snowman-combinatie van! Juist dan kan je er op wachten tot dat de eerste “loeier” uit je beetverklikers klinkt!

Maar zoals ik altijd zeg: “Beet krijgen is één! Binnenhalen is twee!” Met andere woorden alles moet goed zijn! Zowel je aas als je haken! Iets waar ik mij op dit moment dan ook geen zorgen over maak aangezien ik op die dik 200 vissen een handvol heb verspeeld! En dan niet eens door zogenaamde “lossers” maar meer door obstakels, vastzwemmers en lijnbreuk! Conclusie: Juist zowel het aas van The Edge en het Prologic-tackle-materiaal gaan hééél goed samen!

Probeer het gewoon zelf maar eens uit en je zal zien dat de aanbeten direct omhoog schieten!

Meer info over bovenstaande “toppers” kan je vinden op: www.prologicfishing.com

en op: www.edgebaits.co.uk

Ben je al overtuigd en wil je meteen het één en ander van dit “wonderspul” in je bezit krijgen dan moet je ook naar de betere Hengelsportzaak toe! Ook hier geldt trouwens voor de gemakzuchtige vissers, onder ons, die in de buurt van Rotterdam of Sassenheim(z-h) wonen en hun slag in één keer willen slaan: Ahoy Hengelsport!! The place 2 be!

Het team van Ahoy kan je er alles over vertellen en hebben beide merken op de “plank” staan! Wees er snel bij want het zijn wel echte “Hardlopers!” En dat is geen grap…..Deze “combi” doet het!!!

www.ahoy-hengelsport.nl

www.ahoywinkelonline.nl

Lees ook:“Schip Ahoy!” Een dagje vissen met de Sea Leopard!
Lees ook:Visma 2011 staat voor de deur en verwacht record aantal bezoekers!
Lees ook:Engelse Karper-mags: Crafty Carper!
Lees ook:Elke karper een foto? Doe het goed!
Lees ook:Vissen op Monster Mekong Meerval in Thailand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.