The Challenge! De nieuwe DVD van PB-products!

pb15Afgelopen najaar is in Zuid-Frankrijk op een openbaar water deze DVD opgenomen. Ik zat er zelf met mijn neus boven op en was bijna nog deel van de cast tot dat bepaalde zaken helaas roet in het eten gooiden. Maar dat is een ander verhaal…

Voor nu kan ik alleen maar zeggen dat dit een DVD is die je zeker MOET zien! Wil je echt op het gebied van aas & rigs wat meekrijgen dan is de PB-DVD een echte aanrader. Natuurlijk zie je niet alleen maar dit soort zaken voorbij komen. Nee, de mannen, waaronder wat zeer goede vrienden van mij, pakken ook nog eens paar vissen waar je U tegen zegt! De voorkant van de DVD is trouwens ook wel zeer apart te noemen. Het doet je bijna denken aan de film The Good, The Bad & The Ugly!

En raad is dan mag U invullen wie wie is!

Geintje…

Voor meer info kijk even op de website van PB!

http://www.pb-products.com/index.php

Lees ook:Enigma Carpteam weer no.1 op Ada Safari in Servië!
Lees ook:Vrouwen & Vissen: Geen probleem!?
Lees ook:Hot News: 30 Kilo Franse Spiegelkarper voor Jason Cann!
Lees ook:Shimano Tribal Ruzak! Voor dé mobiele Karpervisser!
Lees ook:XL Koi-Karper voor Katia!

8 reacties op “The Challenge! De nieuwe DVD van PB-products!

  1. ruud

    info over dvd staat niet op de site net gekeken !

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Thanks voor de tip Ruud! Ik was er eerlijk gezegd zelf blind van uit gegaan dat dat wel zo was! Raar maar goed het zal er vast snel op staan!?

        /   Beantwoorden  / 
    2. dave

      Het is een mooi helder watertje, heb hier jaren terug gevist en hoop niet dat er nu weer extreme drukte komt op dit water…
      Verder een leuke dvd met mooie vissen en humor…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Felix van der Marel

        Dave, de dvd is zeker geslaagd. Leuk om te zien en wel één van de betere op dit moment! Wat betreft het water houden die jongens dat onderling geheim zover ik weet. Zij, en ook ik, willen er graag nog eens heen voor dat het er helemaal volzit…By the way had jij toentertijd eigenlijk ook veel last van het wier omdat je aangeeft dat het een helder water was?

          /   Beantwoorden  / 
  2. dave

    Ja, toendertijd (2004) veel wier met name rond de bodem, niet altijd aan de oppervlakte. De vissen schieten bijna allemaal in het wier en je moet zoals in de dvd echt je hengel ziekelijk kromtrekken of aan je lijn trekken, dan denk je geluk te hebben dat ze het wier niet induiken dan mag je een kwartier drillen met die oersterke monsters.
    Heb daar een spiegel gevangen die zo’n dikke staart had die klapte in 1 seconde in het 4 meter diepe water en dat tig keer, de ogen van mijn hengel kraakte gewoon.
    De vissen die in de dvd worden gevangen zijn een mooie afspiegeling van het bestand.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Thanks Dave voor je reactie man! Altijd handig dat soort weetjes…Inmiddels schijnt het wel echt helemaal dichtgegroeid te zijn…niet elke stek is meer schoon…maar goed dat zag je in de dvd ook idd….

        /   Beantwoorden  / 
  3. dave

    Ik vond het ook verrassend dat je er weer met de boot op mocht,zonder boot kun je daar niet voor 100% je ding doen en is het ook niet bevorderend voor het welzijn van de vissen…

    Ik hoop daarom dat het water niet weer overbevolkt raakt met “idioten”…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Idd Dave! Die gasten houden het in ieder geval low profile….Puur omdat ze er zelf ook terug willen. Maar goed beter zo als dan zoveelste invasie van allerlei “goudzoekers“ die het niet helemaal begrijpen…

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.