Energy Baits: Revolutie in de fluor-pop up wereld á een tikje twisted!

Zijn ze nou helemaal een haartje betoeterd? Het moet toch niet gekker worden bij dat Energybaits…

Of misschien toch wel?

“Die lui sporen niet joh!” Ik hoor het de menigte nu al roepen. Toch hoef je er denk niet gek van op te kijken als deze nieuwe knikkers keihard gaan scoren. Sterker nog als je het potje open zet zwemmen de zware jongens zo de kant op…

Oké dat gaat misschien ook iets te ver! Maar als ik eerlijk mag zijn denk ik dat Energybaits nu iets in handen heeft wat echt voor opschudding gaat zorgen. Juist je hoeft geen grote aasfirma te zijn om met iets revolutionairs te komen. De meest briljante producten komen altijd van kleinere aasboeren af. Jammer dat de grote jongens er dan vaak mee aan de haal gaan en het als hun idee claimen. Gelukkig kan dat met deze fluors niet. Want deze zijn echt heel apart en een ieder die dit na zal maken valt dan eigenlijk direct door de mand. Juist, je kan gerust zeggen, lees stellen, dat Energybaits de eerste firma is die met een dergelijk concept op de markt komt. Oké de duo-kleur heb ik wel eerder gezien bij zinkende ballen van diverse merken maar met glitter? Nee, die niet. Ja, bij de Jamin misschien maar die zijn niet voor vriend karper…

Meer weten over deze nieuwkomers?

Lees dan onderstaande tekst even door en surf naar de website van Energybaits. Schaf eens een potje aan en zeker als je op diep water vist. Die glitterballen zouden dan weleens voor heel wat tumult kunnen zorgen. Ik denk echt dat dit een ware winnaar gaat worden in de nabije toekomst. De tijd zal het leren maar kan je eraan komen waag dan gerust de gok!

Je weet het hé! Wat de vissen nog nooit gezien hebben kan juist de interesse wekken. En anders kan je er altijd nog een “Freddy Merxx” bal aan gooien…

Tenminste als je echt geen leven meer hebt…

Later!

Nieuwe pop-up range bij Energybaits: Flashy & Twisted

Energybaits zet weer in op de ontwikkeling van enkele nieuwe en baanbrekende producten. Bij deze gelegenheid bespreek ik kort de nieuwe pop-up range, die specifiek ontwikkeld is om iets unieks te brengen binnen de wereld der pop ups.

Weinig karpervissers zullen tegenspreken dat karpers reageren op visuele aspecten. Toen fluo pop up’s op de markt werden gebracht sloeg dit dan ook in als een bom. Elke karpervisser heeft vandaag wel ergens een of ander fluo balletje in zijn vistas zitten. Het spreekt voor zich dat de vangkracht van deze fluo pop ups hierdoor exponentieel afneemt.

Met de TWISTED en de FLASHY pop up range willen wij iets brengen dat visueel erg attractief is en tegelijkertijd ook sterk afwijkt van heel het fluorescerende circus dat er vandaag op de markt te vinden is.

Binnen de TWISTED range brengen wij vier unieke kleuren COMBINATIES op de markt. Krachtig visueel én iets helemaal anders dan de rest. Uit verschillende tests is gebleken dat enkele kleuren vanaf twee en een halve meter diepte wazig worden waardoor een groot stuk van de visuele attractie verloren gaat. Wij hebben dan ook alleen die kleurencombinatie gebruikt die ook nog opvallen op dieper water.

Ook bij de FLASHY’s gebruiken wij alleen kleuren die niet wazig op dieper water worden zodat u altijd met een opvallende pop up zit te vissen. Bovendien krijgen de FLASHy’s een surplus mee. Speciale glitters garanderen een unieke lichtreflectie. Op ondieper water waar de zon tot de bodem doordringt zorgen deze glitters voor een heterogene reflectie van het zonlicht.

Hiermee is het nieuwe Energybaits team geslaagd in datgene wat in de karperwereld van vandaag steeds meer een uitdaging wordt, het ontwikkelen van een uniek, kwalitatief en no-nonsense product.

Twisted mind… just try it yourself.

De TWISTED & FLASHY pop-up range is vanaf vandaag verkrijgbaar op www.energybaits.nl

Lees ook:Limited edition: Nash cap uit de Black range!
Lees ook:Nieuw van Dynamite baits voor 2010!!
Lees ook:Nieuw van Dynamite Baits voor 2010!
Lees ook:Het nieuwe paradepaardje van Minn Kota!
Lees ook:De Boboot! Flitsende Voerboot!

2 reacties op “Energy Baits: Revolutie in de fluor-pop up wereld á een tikje twisted!

  1. Rico

    Thanks makker.

    had je al een bericht gestuurd via smoelenbook,maar dat werkt niet.

    Rico

      /   Beantwoorden  / 
    1. Felix van der Marel

      Geen dank Rico en klopt ik zit niet meer op FB….FB kost tijd en tijd is geld!:-)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.