Telescopische Rigdropper. De Uitvinding!!

De foto links is er weer één van mij uit de spreekwoordelijke “oude doos!” Maar wel degelijk één die op deze blog goed van toepassing is. Ik hou er namelijk ontzettend van om op wat kleiner water te vissen! En dan liefst stijf van dressuur! Gehaaide vissen die niet zomaar in je “val” trappen en eerder jou het nakijken geven dan andersom! Vissen waar je echt wel wat moeite voor moet doen maar die dan ook echt wel lonen na wat inzet! Op dit soort wateren zoek ik vaak de trekpleisters, hotspots en eventuele kleine doorgangsroutes op. Dit zijn vaak de plekjes waar ook dit soort jongens langs moeten! Een goede plek dus om ze te onderscheppen maar een drama om je presentatie goed op te krijgen. Nou ben ik al helemaal geen ster en voorstander van onderhands ingooien. Of je ligt iets te ver of juist te dichtbij of nog erger je hele presentatie zit in de knoop.  Iets waar je niet op zit te wachten zeker niet op dit soort watertjes. Ook tien keer binnen halen in een etmaal is op zo’n water geen optie! Daar verstoor je alleen maar je “plekje” mee en krijg je die grotere jongens helemaal niet over de streep getrokken!

Maar goed zie hier dus de oplossing voor dit probleem. Ja al een aantal keren had ik zelf al zoiets in mijn hoofd en nu is die er! De telescopische voer en rigdropper! Deze voerschep is in twee vakken verdeeld. Ten eerste kan je zo netjes je rig er in doen plus wat voer erbij! De steel is in 8 of 12 meter verkrijgbaar en zo kan je dus opeens op heel wat bijzondere plekjes komen.

Onder overhangende bomen, bruggetjes, dukdalven, tegenovergestelde beschoeiingen, kolken en open plekjes bijvoorbeeld midden in een stuk wier! Ideaal dus ook omdat je zeker weet dat de boel goed ligt en er meteen een compact voerplekje zo ook nog eens je onderlijn camoufleerd! Met recht een top-uitvinding die ik zeker ga aanschaffen! Geen gekloot meer, geen pellets, partikels en boilies die overal liggen behalve op de goede plek en een perfecte aas-aanbieding! Echt een topper!

De uitvinders van dit prachtige hulpstuk zijn niemand anders…als hoe kan het ook…Engelsen!

Zij luisteren naar de naam Angling Intelligence en meer van hun producten kan je vinden op:

www.anglingintelligence.com  de producten zelf worden hier verdeeld in Nederland door:

BLM-Fishing! www.blm-fishing.nl

Lees ook:Karper: Nieuwe Maver producten voor 2011! “The Don” geeft uitleg!
Lees ook:Zeelt gaat voor Zoet & Rood!
Lees ook:Nederlandse Karper last van ijslaag op ondiep water!
Lees ook:Onweer plus karper is vangen!
Lees ook:Thaise Visvakantie….Durf jij het aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.