Flinke Franse Steur voor Peter!

peetsteurPeter spreek ik zo nu en dan over zijn vangsten en tripjes naar het buitenland. Zo ook weer vandaag waar in hij mij het één en ander vertelde over de laatste twee reisjes!

Deze sportvisser is namelijk vaak in Frankrijk te vinden om als het ware een soort van te testvissen op bepaalde bestemmingen. Dat dit vaak succesvol blijkt kan je wel zien in zijn album. Meerdere grote vissen passeren daar in de revue! Vaak is het dan karper wat de klok slaat. Toch bleek afgelopen week een taaie week te zijn en zagen maar een paar karpers de binnenkant van het net.

Daar in tegen wist Peter wel een flinke steur te vangen van één van de meertjes waar hij bivakkeerde! Iets wat toch ook wel bijzonder is om te vangen. Zeker als het dit soort slag van vissen betreft. Op de foto kan je ook goed zien hoe zo’n bek van een Steur er uit ziet. Dit zijn echt ware stofzuigers en vreten graag je voerplek leeg. Zo ook bij Peter dus!

Inmiddels is Peter voor de derde keer vertrokken, in twee weken tijd, richting Frankrijk! Wat een leven hé! Hopelijk loopt het dit keer nog beter af! Driemaal is scheepsrecht!

Zodra ik meer hoor van Peter kan je dit uiteraard hier weer terug lezen op Sportvissen.blog.nl! Prettig weekend alvast en tot morgen! Voor diegene die er op uit gaan vandaag, vannacht of verder op in het weekend zou ik zeggen: “Vang zé!”

Lees ook:Vissen op Le Val Doré!
Lees ook:Grote Franse Graskarper voor Ferdi op Jonchery!
Lees ook:Karperfoto’s uit de oude doos: Kees Zwaan met een Franse spiegel van Maurepaire!
Lees ook:Wedstrijd: De mooiste Karperfoto van Peter!
Lees ook:Filmpjé: 141 Karpers tijdens weekje Frankrijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.