Wedstrijd: De mooiste Karperfoto van Peter!

peter huttingDe oplettende blog-lezers hier hebben Peter, zie foto, wel vaker voorbij zien komen. Vaak met de meest uiteenlopende vangsten.

Zo kon je Peter hier al eens met een knappe Steur zien maar ook met diverse grote Karpers. Ook dit is er weer één die hij mij opstuurde via de mail en meteen een plaatsje krijgt in de wedstrijd: “Mooiste van!“ Zeker ook vanwege het feit dat dit een nacht-foto betreft en op de één of ander manier heeft dat zo zijn charmes. Makkelijk is het in ieder geval wel. Vaak net na de dril zijn de karpers ook iets beter te hanteren als dat zij al wat uurtjes in een bewaar-zak hebben zitten wachten. Juist dan bruisen zij namelijk weer van de nodige energie en is de term “zo mak als een lammetje“ ver te zoeken. Anyway het was maar even een korte gedachtegang tussendoor….

Of je er wat mee kan of doet moet je zelf weten. Maar denk er is over na de volgende keer in het pikkedonker of ga zelf is een paar uur in een bewaar-zak zitten. Waar we wel wat mee gaan doen is in ieder geval deze foto van Peter. Deze staat vanaf nu ook tussen de andere deelnemers en zal zeker, als het aan mij ligt, hoog eindigen.

Mooie vis, mooie foto! Met dank aan Peter…

Blijf je foto´s insturen en maak kans op mooie prijzen eind Maart van o.a. Dynamite Baits & Ultima. Insturen kan naar: [email protected]

Lees ook:De mooiste Karperfoto van Andy!
Lees ook:Flinke Franse Steur voor Peter!
Lees ook:Vissen op Le Val Doré!
Lees ook:Karpervissen: Jong geleerd, Oud gedaan!
Lees ook:Reuze Schubkarper van 23,3 kilo voor Emil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.