Schoenen met Zero Tolerance!!

zeroTNou winnen ze bij de dames niet direct de schoonheidsprijs en zou ik ze ook niet aandoen als je uitgaat naar de lokale kroeg…

Waar heb ik het over?

Over de “kisten” van Nash! Schoenen die je voeten warm houden bij de meest extreme omstandigheden. Maar niet alleen dat. Ook zijn zij wind en waterdicht en geven zij je ook nog eens voldoende ondersteuning.

Zeker makkelijk op het terrein waar wij ons vaak bevinden. Het zal de zoveelste keer zijn dat je door je enkel gaat tijdens het vissen. Even dat kuiltje of die misstap uit de boot! Goed schoeisel is dus belangrijk. Met de Zero Tolerance stappers van Nash loop je de vierdaagse van Nijmegen vijf keer in vier uur!

Oké een tikke overdreven misschien maar je zal de eerste niet zijn die in een sprint naar zijn stokken half onder een rodpod belandt en met krukken thuiskomt…

“Tis maar dat je het weet!”

Meer info over de kleding en schoenen van Nash vind je uiteraard weer op de website. Tevens was dit het 7e en dus laatste product van Nash die ik in de afgelopen zeven dagen hebt behandeld en belicht. Volgende maand een nieuw merk, een nieuwe week en 7 dagen lang elke dag van dat merk één product, wat naar voren komt, in één van de dagelijkse blogs.

www.nashtackle.com

Lees ook:Zeven Topproducten van Nash op een rij!
Lees ook:Pimp my Karper-Tent!
Lees ook:Diem: Op en top karper-kleding!
Lees ook:Diem Angling: Hippe kleding voor fish-chickies! (2)
Lees ook:De JRC Light-Cap! Handig in het donker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.