Zeven Topproducten van Nash op een rij!

kruikAangezien Sportvissen.blog.nl nog steeds groeit en ook drukker wordt bezocht moet je met leuke en interessante blogs blijven komen. De blogs die altijd veel aandacht en bezoekers trekken zijn de stukjes rond handige producten voor de sportvisser van nu!

In de statistieken valt dit goed terug te zien en hebben deze blogs dus de meeste pageviews. Daarvoor dus nu het idee om eens per maand een bepaald merk zeven dagen lang uit te lichten met zeven verschillende handige producten. 

Dus een week lang, van elke maand, elke dag een ander product van hetzelfde merk. Kun je het nog volgen? Natuurlijk valt bij het ene product meer te vertellen als bij het andere en kan een product ook meer als één doeleinde hebben. Deze week en deze maand begin ik met Nash en dan natuurlijk met name voor de Karpervissers onder ons.

En ja wat valt hier meer over te vertellen? Het is inderdaad een warmwaterkruik. Grappig om toch even te laten zien aangezien er voor vannacht gewoon weer nachtvorst wordt aangegeven en er in Noord-Spanje zelfs sneeuw ligt. Juist ga je dus vissen en heb je een slaapzak bij je dan is de warmwaterkruik van Nash geen overbodige luxe.

Tenminste als het echt koud is…

Meer info: www.nashtackle.com

Lees ook:De JRC Light-Cap! Handig in het donker!
Lees ook:Schoenen met Zero Tolerance!!
Lees ook:Gratis Nash 2011 DVD voor elke Karpervisser!
Lees ook:Nieuwe Website: Hansen Kunstaas!
Lees ook:Nash-nieuws: Koude Karper voor Scott “Geezer” Grant!

Eén reactie op “Zeven Topproducten van Nash op een rij!

  1. karpermars

    swinters is zon ding echt super…blijven de hoefjes lekker warm ….wist niet eens dat Nash die dingen had…goed idee om zo te bloggen gozer………

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.