De onverwoestbare panty!

Voor dat je hele rare dingen gaat denken bij bovenstaande titel wees dan gerust. Nee, ik ga het niet over panties hebben maar het lijkt er wel degelijk op. Nee, ik heb het hier over de nieuwkomer in het assortiment van FOX. Het zogenaamde Arma Mesh! Een product wat in eerste instantie, vanaf de buitenkant, op PVA lijkt maar zeer zeker niet oplost zoals PVA dit wel doet. Waar kan je het dan wel voor gebruiken vraag je jezelf nu waarschijnlijk af? Heel simpel voor aas wat te fijn, zacht of week is om goed op, of onder, de haak aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan hele kleine pellets, maden, mais maar ook slakjes, mosselvlees e.d. Je kan namelijk van het Arma mesh perfecte “aasballetjes” maken die je zo op je haakbocht kan schuiven of op de hair kan prikken.

Hiernaast zie je wat uitstekende voorbeelden hier van! Tal van mogelijkheden dus en ja vroeger kon je hier een stukje ouderwetse panty voor gebruiken. Toch blijkt dit niet altijd resistent te zijn tegen bijvoorbeeld krabben en rivierkreeftjes. Beestjes die een puinhoop van je presentatie kunnen maken en de boel dusdanig open knippen dat je, op een gegeven moment, nog met een “kale haak” zit te vissen.

Arma Mesh daar in tegen is supersterk, fijn geweven en van duurzaam kunststof vervaardigd. Iets wat je zo de nodige voordelen en vis kan opleveren. Probeer het eens uit en zeker op dressuurwater kan dit doorslaggevend werken. Denk bijvoorbeeld aan het Musselmeat in blik van Prologic/DDbait. Dit gecombineerd met Arma Mesh zou zo maar een paar “nieuwe deuren” op jouw persoonlijke visgronden open kunnen zetten!

Wie niet waagt..die niet wint!

Lees ook:Karper-Rugzak met Frame? JRC heeft hem in huis!
Lees ook:Vissen met Maïs!
Lees ook:Maak je haak-aas 100% Kreeft- en Krab-proof!
Lees ook:De JRC Easy Loader Barrow! Groot transport voor en naar de waterkant!
Lees ook:Nash schept raak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.