Hup Holland(Hup)Baits!

albertino1Van de vele aasbedrijfjes die tegenwoordig als paddestoelen de grond uit schieten blijven er maar weinig overeind staan. Zeker de vaderlandse bedrijfjes zijn vaak geen lang leven beschoren! HollandBaits daar in tegen bewijst het tegendeel en begint een behoorlijk gevestigde naam te worden in het sportvisserswereldje.

Veel vissers hebben al de weg naar de producten van dit aasmerk gevonden. En met succes!! Iets wat de foto links ook wel bewijst. Juist een bak van een spiegel gevangen op HollandBaits. Ook mijn Ultima-teammaatjes Sjoop Kobus en Roald Borgman vissen met het aas van Holland Baits en zijn zeker niet de eerste, de beste vissers! Inderdaad ook de reden dat Sjoop en Roald als zijnde fieldtesters, voor dit merk, dit aas keer op keer aan een kritische test onderwerpen.

En dat heeft hun geen windeieren gelegd! Nee, zeker niet! Ook hun hebben meerdere grote vissen, tot over ruim twintig kilo, in zowel binnen- als buitenland gevangen. Dus reken maar dat je nog veel van deze jongens en dit vaderlandse merk in de toekomst gaat horen.

Hup HollandBaits Hup!

www.hollandbaits.nl

Lees ook:Vernieuwde website Holland Baits morgen online!
Lees ook:Ultima ook aanwezig in Utrecht!
Lees ook:Vrouwelijk geslacht dol op Verpa-voer!
Lees ook:Gericht vissen op zeelt!
Lees ook:Presentaties Carp 2010!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.