Fijne Kerst & Een vangstrijk 2010!

0008Uiteraard ontkom je er niet aan. Kerst! Het is weer zover en natuurlijk rest mij dan niks om alle bloglezers hier ook de beste wensen mee te geven.

Een leuke foto die daar goed bij past zie je links. Hij is alweer van een tijdje terug(2004)maar bij toeval kwam ik deze vanochtend tegen tijdens een speurtocht in het “archief!“

Eén van mijn creatieve uitspattingen die toen met de jaarwisseling op Karpwereld.nl stond! Supergaaf! Maar goed even terug naar Sportvissen.blog.nl zelf. Want hoe gaat het daar mee nu het jaar afloopt!?

Nou daar kan ik je een kort en krachtig antwoord op geven: “Uitstekend!“

Eerlijk gezegd na de start halverwege dit jaar boven alle verwachtingen. Elke maand zijn de bezoekersaantallen gestegen en weten steeds meer sportvissers de weg naar mijn dagelijkse blogs te vinden. Ook overal waar ik kom hoor ik de mensen er over praten en krijg ik op dit moment dagelijks van alles in de mailbox.

Allerlei kleine verhaaltjes, verslagen, vangstmeldingen en bijbehorende foto´s. In één woord geweldig en blijf mailen zou ik zeggen. Voor nu hele fijne dagen en uiteraard ook een woord van dank naar jullie voor de bijdragen, reacties en foto´s! Blijf lezen, blijf vissen & blijf nieuwsgierig!

0005

Lees ook:Aftellen naar de 3000 blogs!
Lees ook:Sportvissen.blog.nl Druk bezocht!
Lees ook:Blogger speelt voor “Sinterklaas” in Servië!
Lees ook:Meer dan 1900 blogs op Sportvissen.blog.nl!
Lees ook:Felix gaat voor No.300 van 2009!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.