Snide leaders van JRC! Ideaal voor het “laatste” stukje…

Snide leadersLeaders zijn vandaag de dag van verschillende firma’s verkrijgbaar. Denk aan bijvoorbeeld de doorzichtige leaders van Prologic of die van Nash…

Perfect om te gebruiken. Het biedt enigzins bescherming zowel voor de vis zelf als mede tijdens de dril. Je kan, d.m.v. een lus-lus verbinding, snel en eenvoudig de leaders verwisselen. En de leaders zijn vaak in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor elke bodemgesteldheid is er wel een variant dus de boel camoufleren, voor schuwe vissen, werkt hier zo ook weer aan mee.

Tal van voordelen en ook JRC gaat hier in mee. Zij doen dit met de zogenaamde snide-leaders. Deze bevatten ook alle bovengenoemde eigenschappen en zijn gebruiksvriendelijk in de “omgang!” Meer weten over de leaders en ander tackle-materiaal wat JRC in het pakket heeft zitten? Kijk dan even op de site. Dit was overigens weer het laatste product, deze week, wat ik van één en hetzelfde merk wilde bespreken. Begin volgende maand een nieuwe week, een nieuw merk en weer 7 t/m 14 producten die dan aan bod komen.

www.jrcproducts.nl

Lees ook:Bait-cages het perfecte redmiddel!
Lees ook:Solar Tackle: Weed-rigs, leadcore & leaders!
Lees ook:Lancering “The Ace-Team” een feit!
Lees ook:Ultima Powerflex TS! Tapered Leaders voor het Karpervissen!
Lees ook:Prologic: Buzzerbar met waterpas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.